Aapiskukko digittää – Opuksen webinaarisarja tulkkaa

Photo 11.11.2014 10.34.04Sähköisten oppisisältöjen maailmassa tapahtuu paljon. Niin paljon, että jotkut puhuvat vuosisadan merkittävimmästä mullistuksesta. Voiko pienen koululaisen repun sisältä olla kohta suklaalevyn painoinen? Voi, jos muovinäytöt ja digitaalinen paperi siirtyvät arkeemme. Jo ennen sitä käymme läpi loputtomalta tuntuvan variaation erilaisia oppisisältöjen ratkaisuja.

Tule ja tutustu tähän maailmaan Opus-hankkeen keskiviikko-webinaareissa. Mukana niin alan toimijoiden esittelyjä, aktivisia pedagogeja, tutkijoita kuin pilottikoulujen kokemuksia. Webinaarihuone avautuu joka keskiviikko kello 15 osoitteessa http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/opus/. Tallenteet ja aineistot julkaistaan tässä blogissa.

Sarja jatkuu ensi vuoden loppuun. Rinnalla käymme välillä pyöreän pöydän ääreen pedagogien kanssa miettimään, mihin suuntaan, miten, miksi ja muuta tolkullisuutta kaaoksen keskellä.

Keskiviikkona 12.11. pääsemme kurkistamaan Tablet-kouluun. Vieraana on Miikka Salavuo. Ensimmäisellä webinaaritallenteella Kari A. Hintikka kertoi taustoja ja nykytilaa oppisisältöjen pilvipalvelun kehittämisestä. Katso lisää Webinaarit-sivulta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s